Ervaring

Cornel-CADS-2013

CADS Internet Diensten, gevestigd in Lisse (nabij de Keukenhof in de Bollenstreek), heeft als voornaamste werkzaamheden het ontwerpen (webdesign), onderhouden (maintenance/periodiek onderhoud) en realiseren en/of hosten van uw website. De jarenlange ervaring in de ICT branche (vanaf 1989) betekent voor U dat CADS no-nonsense websites maakt en diensten levert tegen een kwalitatief goede prijs.

Eerlijk en betrouwbaar

We willen U als klant graag ook een tweede, derde en vierde keer van dienst zijn en dus vinden wij het belangrijk dat duidelijk is wat de kosten zijn en wat wij daarvoor als dienst aanleveren. De wens van U als klant staat voorop. Het bekende addertje onder het gras zien we liever niet en wij nemen aan U ook niet.

Open standaarden

Omdat de (licentie) kosten van software al hoog genoeg zijn, maken wij zoveel mogelijk gebruik van Open Source software zoals Linux, MySQL, PHP, Joomla WordPress, Hikashop en VirtueMart en WooCommerce. Maar ook omdat de ontwikkeling van producten door vele mensen tegelijk wordt gedaan, waardoor de software sneller beschikbaar is en minder bugs bevat. Daarnaast is de broncode beschikbaar dus als er iets aangepast moet worden, dan kunnen we dat ook zelf realiseren.

Buiten licentie vrije software maken wij ook gebruik van betaalde componenten, modules en plug-ins om uw website te maken zoals U dat wenst.

Kwaliteit

2019 DataCenter Authorized Partner Emblem 2019Wij maken gebruik van de betere leveranciers op het gebied van hosting en support. Zo wordt uw website gehost op professionele webservers welke continue in de gaten gehouden worden door systeembeheerders.

Wij zijn gecertificeerd voor:


KvK: 24408229
BTW: dit nummer staat hier niet vermeld, lees hier waarom niet