De huidige Joomla 3.9.x versie zal worden opgevolgd door Joomla 4.0. 
Wanneer die versie 4 beschikbaar gaat komen hangt af van een aantal factoren, maar de verwachting is dat dat ergens in de loop van 2020 het geval zal zijn.

Tot die tijd zullen ontwikkelaars hun templates en componenten testen en aanpassen zodat die zonder problemen gebruikt kunnen worden.

Een belangrijkste vereiste voor Joomla 4 is dat de PHP versie op het hosting platform minimaal PHP 7.2 (liefst 7.4) moet zijn.   Deze versie is nog niet op elk hosting platform beschikbaar.

Wat is nieuw in Joomla 4?

Joomla 4 zal eenvoud bieden en een betere gebruikerservaring, terwijl het ook een krachtiger systeem voor ontwikkelaars zal zijn.

Lees meer: Joomla 4.0 on the horizon

Zo'n 1,3 miljoen eenmanszaken in Nederland kregen de afgelopen maanden een nieuw btw-identificatienummer van de Belastingdienst. Dit nieuwe nummer heeft geen koppeling meer met het BSN-nummer (burgerservicenummer).

De afgelopen jaren is onder andere door privacybescherming en identiteitsfraude weerstand gerezen tegen het gebruik van het BSN in het btw-nummer van eenmanszaken. De Autoriteit Persoonsgegevens gaf eerder dit jaar aan dat het opnemen van het BSN in het btw-nummer privacygevoelig, onwenselijk en onrechtmatig is. Zij oordeelde dat er een ander systeem moet komen.
Btw-identificatienummer

Lees meer: Nieuw btw-nummer voor eenmanszaken

Rotjeknor

Vanaf het begin van het ontstaan van CADS Internet Diensten in 2007 waren wij gevestigd in Rotterdam.  De mooie ruime omgeving van Rotterdam Nesselande heeft jaren bijgedragen aan het woon- en werkgenot.

Maar halverwege dit jaar besloten wij om te gaan verhuizen naar de bollenstreek en dus op zoek te gaan naar geschikte woon- en werkruimte.   Dat hebben wij gevonden in Lisse (nabij de keukenhof).   Vanaf 22 september 2017 zijn wij gevestigd op Heereweg 43A, 2161 AD  Lisse.

Lees meer: Verhuizen naar Lisse