Rotjeknor

Vanaf het begin van het ontstaan van CADS Internet Diensten in 2007 waren wij gevestigd in Rotterdam.  De mooie ruime omgeving van Rotterdam Nesselande heeft jaren bijgedragen aan het woon- en werkgenot.

Maar halverwege dit jaar besloten wij om te gaan verhuizen naar de bollenstreek en dus op zoek te gaan naar geschikte woon- en werkruimte.   Dat hebben wij gevonden in Lisse (nabij de keukenhof).   Vanaf 22 september 2017 zijn wij gevestigd op Heereweg 43A, 2161 AD  Lisse.

Lees meer: Verhuizen naar Lisse

Tegenwoordig is het noodzakelijk dat je als bedrijf een online strategy hebt. Dat kan bestaan uit een (algemene statische) website zodat bezoekers de adresgegevens kunnen vinden. Dat kan een facebook, twitter, instagram, pinterest pagina zijn om de jongeren onder ons te bereiken, maar dat kan zeker ook door producten online te gaan verkopen / aanbieden. In dit artikel gaat het specifiek over Hikashop als webshop software.

Lees meer: Webshop met Hikashop versie 3.0

Het CMS Joomla staat niet stil. Om de zoveel tijd zullen er verbeteringen beschikbaar komen of worden er fixes aangebracht danwel gevonden beveiligingslekken (van PHP of anderszins) gedicht!

Dat betekent dat de website eigenaar alert moet zijn en aktief met zijn/haar website bezig moet zijn om niet bijvoorbeeld gehacked te worden.

Lees meer: Website update... noodzakelijk !