animace pt08

  • Dit portfolio geeft een deel van de websites weer welke sinds 2007 zijn gemaakt en opgeleverd. 
  • Heeft U vragen en/of opmerkingen of wilt U zelf ook door ons uw website laten maken, neem dan contact met ons op.

Rijschool XENIODe rijschool voor de bollenstreek is door xenio gestart direct na het behalen van het diploma tot rij-instructeur. Er komt dan veel op je af en wij hebben de opzet en uitvoering van de website voor onze rekening genomen. Op een eenvoudige manier moest hij zelf de website kunnen bijhouden en goed te benaderen zijn vanaf mobiel of tablet.

Later zal er meer functionaliteit aan de site worden toegevoegd.

URL: Rijschool XENIO

Cresa NederlandCresa is een internationaal advieskantoor dat uitsluitend werkt voor huurders en eindgebruikers van zakelijk onroerend goed. Vanaf februari 2015 is Renteview verder gegaan als Cresa Nederland en dat moest worden weerspiegeld in de nieuwe website.

URL: Cresa Nederland

 

Sense for TranceSense for Trance is in februari 2011 begonnen met het organiseren van feesten. Inmiddels zijn er al vele edities geweest en was het tijd om ook de website te voorzien van een nieuwe look and feel.  Uiteraard met de informatie van alle artiesten die optreden en de mogelijkheid om online tickets te kopen.

URL: Sense for Trance

 

Veegservice / Rademakers B.V.Rademakers B.V. is verhuurberdrijf van o.a. veegmachine's en grondverzedmachines 24u per dag 7 dagen per week. Specialist in veegservice, grondverzet, maaiwerk en spoorwerk.

De nieuw te bouwen website moest professioneler zijn, op een mobiel device leesbaar zijn en via Google vindbaar zijn. Ook moest de site eenvoudig te beheren zijn.

URL: Rademakers B.V.

 

Van der Pol Bedrijfskleding

Als complete partner voor alle type bedrijfs- en promotiekleding kon een webshop nit uitblijven. Het grote assortiment moest eenvoudig en met een rustige opbouw weergegeven worden.

De website en webwinkel kunnen ze zelf makkelijk onderhouden.

URL: Van der Pol Bedrijfskleding

Spencer CleaningSpencer Cleaning is het schoonmaakbedrijf in de regio Gorinchem. Schoonmaak van bedrijven/kantoren, gebouwen, VvE's, glasbewassing, bouwoplevering, tapijtreiniging, vloerenonderhoud en hogedrukreiniging behoren allen tot de service die wij u bieden. De vorige site was gemaakt in flash en daardoor niet vindbaar en bovendien niet geschikt voor een mobiel bezoeker.

URL: Spencer Cleaning

 

ESPRIT Den Haag

De Esprit winkel aan de Frederik Hendriklaan (Den Haag) is van dezelfde eigenaar als Esprit Katwijk, dus ook hier moest de uitstraling en zichtbaarheid veranderen. Het denkwerk was al bij de site van Katwijk gedaan, dus waarom niet eenzelfde site voor Den Haag !!

URL: ESPRIT Den Haag

ESPRIT Katwijk

Toen de Esprit winkel in Katwijk werd overgenomen moest ook de uitstraling en zichtbaarheid veranderen. Een manier om dat te doen is een website maken die eenvoudig doch sterk is en waar bovendien de thema's van het jaar goed tot zijn recht komen.

De website moest door hun zelf onderhouden kunnen worden en flexibel zijn.  Dat is zeker gelukt !

URL: ESPRIT Katwijk

Close UP AfdichtingstechniekenHet afdichten van constructies vereist ervaring en vakkennis.  Close-up heeft sinds zijn oprichting zich gespecialiseerd in het afdichten en kitten van nieuwe applicaties en het vervangen van bestaande voegvullingen.

Om ook online vindbaar te zijn moest er een eenvoudig te beheren site komen.

URL: Close UP Afdichtingstechnieken

Klinkhamer Consultancy

Niet te veel poes pas, maar een website waar kort en bondig staat wat ze doen en hoe je in contact kan komen. In 2013 is de website na 5 jaar geupdate naar een nieuwere CMS versie..

URL: Klinkhamer Consultancy

SRC SecuresolutionsSRCSecureSolutions is reseller van een groot aantal software producten van o.a. PKware, Shavlik en SkyView. De website moest vernieuwd worden met onder andere de mogelijkheid van een catalogus, downloads, blog, twitter berichten en een nieuwsbrief.

Na de eerste fase is nu ook de tweede fase van die conversie afgerond.

URL: SRCsecuresolutions.eu

123gebak-beginpagina-okt2007123Gebak.nl was een van de eerste met een bestelmethode via het internet en nu was het tijd om de gehele website een metamorfose te geven inclusief betalingsmogelijkheid via iDEAL . Ze maken deel uit van het Gilde van de betere banketbakkers Heerlijk Heerlijk. Al hun producten kunnen afgehaald of bezorgd worden. Gerealiseerd in opdracht van Banketbakkerij Van Dijk.
URL:  123Gebak.nl

Dutchfield Bunzlau Castle

De vorige website/webshop speciaal voor de verkoop van Bunzlau Castle Pools Aardewerk dateerde nog uit 2007 en dus was het tijd om de omgeving te vernieuwen. Doel was om veel sneller door Google gevonden te worden. Door gebruik te maken van Joomla en Hikashop is dat prima gelukt.

URL: Dutchfield

idforall

Eenvoudig en snel verschillende identiteitsplaatjes voor uzelf, vrienden, kennissen, kinderen en huisdieren bestellen. Met een identiteitsplaatje zorg je ervoor dat de identiteit snel en eenvoudig bekend is voor iedereen wanneer dat van belang is. Zonder identiteit ben je nergens!

In 2013 is de website vernieuws op basis van Hikashop met ideal als betalingsmogelijkheid.

URL: IDFORALL

Nouvite

Nouvite ontzorgt haar klanten rond hun (bedrijfskritische) ICT-infrastructuur en doet dat aan de hand van Projects Services, Cloud Services en Managed Services. Hun website moest eenvoudig (zelf) te onderhouden zijn.

URL: Nouvite

eXpertiZe

eXpertiZe is dé specialist op het gebied van hardware implementaties en support van IBM Systems Director binnen de Benelux. Een eenvoudige ogende en goed te vinden website is cruciaal. Wij mochten dit voor hun realiseren.

URL: eXpertiZe

Trangelique - dutch female dj

De nederlandse dj Angelique maakt met haar " My way to bliss" furore en nu was het tijd om de beschikbare informatie van facebook, partyflock, soundcloud en mixcloud via haar eigen website toegankelijk te maken.

De website moest rustig, toegankelijk en eenvoudige zelf te onderhouden zijn.

URL: Trangelique

FP Dienstverlening

F/P Dienstverlening

Het adres voor particulieren en ondernemers, financiele administratie, periodieke rapportage, fiscale aangiften en advisering, loonadministratie, startersbegeleiding en lage tarieven. Goed gevonden worden door o.a. Google heeft een hoge prioriteit.

URL: FPDienstverlening.nl

Loes de Roos HaptotherapieHaptotherapie is een begeleidingsvorm die erop gericht is je gevoel weer in balans te krijgen met je verstand. Deze website geeft een idee welke werkzaamheden worden verricht en wat dat betekent.

De uitstraling is eenvoudig doch veelzeggend over de eigenaresse.

URL: LoesdeRoos.nl

Document Exchange

Document Exchange is een nieuwe speler op de Nederlandse markt van elektronisch factureren, archiveren en gegevensuitwisseling. Zij zochten een flexibele partner voor de inrichting en onderhoud van hun website. Bovendien was Search Engine Optimalisatie van groot belang.

URL: Document Exchange

dovenvakantieElk jaar gaan zo'n 80 gezinnen bestaande uit dove ouders en/of dove kinderen met elkaar op vakanti.
Dit is het algemene verzamelpunt als het gaat om het delen van informatie en foto's met elkaar.
Gemaakt in opdracht van de Stichting Dovenvakantie Nederland.


URL: Dovenvakantie.nl

x4liveDe portal xAnalisys.com is ondergebracht in de Blue Live Group, waar ook 5live.com toe behoort.
Niet alleen de naam is aangepast van xAnalisys.com naar x4live.com, ook het gehele onderliggende Joomla platform is vernieuwd en de look-and-feel is op een aantal punten onder de loep genomen.

URL: x4live.com

Inschrijven nieuwsbrief